Pratite nas na društvenim mrežama

Zavirite iza scene serije “Uspjeh”

SERIJE

Zavirite iza scene serije “Uspjeh”

O prvoj domaćoj HBO Europe seriji “Uspjeh” priča se već mjesecima, a kako je izgledalo snimanje serije pogledajte u nastavku.
“Željeli smo uključiti što više izvrsnih profesionalaca iz ove regije. Začinjena s malo magične prašine iz Londona, serija ipak pripada ovoj regiji”, kaže Emma Turner, nadzorna producentica serije.

Glavne uloge u seriji “Uspjeh” ostvarili su Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović i Tara Thaller. U seriji upoznajemo likove Blanku Antić, djevojku koja duboko u sebi nosi tugu i želju za boljim životom, Vinku Čorić, kojoj je prvi radni dan na novom radnom mjestu i treba se pripremiti, dokazati, Harisa Mujadževića, poznatog arhitekta i Kristijana Mihletića, kojem prijeti oduzimanje stana.  Ovo četvero potpunih neznanaca će povezati nesretan slijed događaja. Kako se posljedice njihovih djela počinju uvlačiti u svaki aspekt njihovih života, ti obični ljudi s različitim životnim pričama odlučuju ponovno uspostaviti kontrolu nad svojim životima.“Uspjeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno prevladavajuće osjećaje frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka u regiji i šire.Sve epizode televizijske serije “Uspjeh” možete pogledati na online video streaming usluzi HBO GO

 

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH