Pratite nas na društvenim mrežama

Uskoro stiže šesta sezona serije “Brooklyn 99”

SERIJE

Uskoro stiže šesta sezona serije “Brooklyn 99”

Iznimno kvalitetna i urnebesno smiješna serija Brooklyn 99 se vraća sljedeće godine nakon svibanjskog otkazivanja od strane Foxa te preseljenja na NBC (sličan scenario je bio i kod serije Expanse).

Brooklyn 99 je američka humoristična serija čiji fokus je usmjeren na upravljanje jedne policijske stanice (Brooklyn 99) u New Yorku te srž serije se nalazi u urnebesnim policajcima i njihovom odnosu unutar te stanice.

Najveće zasluge za uspjeh serije su na strani neponovljivog Andy Samberga u ulozi Jake Peralte koji je svoj karakterističan humor “kalio” na SNL-u kao i njegovi ostali kolege u seriji.

Osim Samberga, tu je i Andre Braugher u ulozi kapetana stanice Ray Holta, Terry Crews u ulozi Terry Jeffordsa kao i Mellisa Fumero u ulozi Amy Santiago.

Otkazivanje je bilo popriličan šok za sve ljubitelje serije posebno zato što je serija bilježila rekordnu gledanost ali također donosila svježinu i originalnost u monotoni svijet današnjih humorističnih serija. U vrlo kratko vrijeme (nije trajalo duže od jednog dana) serija je bila otkazana ali također naknadno obnovljena i to od strane popularne televizijske kuće NBC (Seinfeld, Friends, The Office, Fraiser,itd). Gledatelji zahvaljujući NBC-u imaju mogućnost ponovno uživati u zgodama i nezgodama omiljene policijske stanice kako u SAD-u tako i u svijetu.

Brooklyn 99 će svoju premijeru 6. sezone na NBC-u doživjeti 10. siječnja 2019. godine.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH