Pratite nas na društvenim mrežama

Uskoro stiže Aquaman!

FILM

Uskoro stiže Aquaman!

Aquaman nam po prvi puta dolazi na velika platna u svom solo filmu koji se temelji na liku iz DC Comics-a. Bit će šesti film u DC Extended Universeu (DCEU), a također će biti prvi dugometražni film koji se usredotočuje na jednog lika a ne na više njih.

“Podvodni svijet u kojem se moj film odvija je odvojen i vrlo udaljen od prijašnjih DC-jevih filmova. To je kao da radim svoj vlastiti SF fantasy film. Ovo je potpuno novi podvodni svijet kojeg još nitko nije vidio u igranom filmu.” – izjavio je redatelj James Wan (The Conjuring, Insidious, Furious 7).

U tom novom svijetu očekuju nas Atlantiđani koji jašu velike bijele psine, ogromne hobotnice, sedam različitih podvodnih kraljevstva, kanibali koji obitavaju u dubokim brazdama, pa čak i morski zmaj.

Snimanje je započelo u Australiji 2. maja 2017., pri čemu je većina filma snimana u Village Roadshow Studios u Gold Coastu u Queenslandu.

Scenarij filma potpisuju Will Beall, Geoff Johns i Wan. Glumačku ekipu čine Jason Momoa (Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League) kao kralj Atlantide, sa Amber Heard u ulozi njegove žene Mere, Willem Dafoe kao Nuidis Vulko, Temuera Morrison kao Tom Curry, Dolph Lundgren kao kralj Nereus, Yahya Abdul-Mateen II kao Black Manta, Ludi Lin kao Murk, Patrick Wilson kao Orm/Ocean Master, već spomenuta Nicole Kidman kao Atlanna i Michael Beach kao Jesse Kane.

Aquaman u kina stiže 13. decembra.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH