Pratite nas na društvenim mrežama

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

FOTO: Myke Simon/Unsplash

FILM

TOP 10 U AMERIČKIM KINIMA

Živo je bilo proteklog vikenda na top listi najgledanijih filmova u američkim kinima. Prošlotjedni broj 1 “Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela” pao je na četvrto mjesto i trenutna zarada filma u svjetskim kinima iznosi 440 milijuna dolara.

Tko je novi broj 1? “Ralph ruši internet” kako je nazvan drugi dio animirane priče by Disney u prvom je vikendu prikazivanja u američkim kinima ostvario zaradu od 55 milijuna u američkim kinima – ukupna zarad filma trenutno iznosi 125 milijuna. Na drugom mjestu također novitet, ali sa poznatim likovima. “Creed II” je zaradio više od 35 milijuna dolara – dovoljno za drugo mjesto. Treći novitet nalazi se na sedmom mjestu. Riječ je o novoj verziji “Robina Hooda” koja je u prvom vikendu donijela zaradu nešto veću od 9 milijuna dolara. Ukupna zarada filma iznosi manje od 23 milijuna dolara – slabašni rezultati s obzirom na budžet od cca 100 milijuna.

U deset najgledanijih se probila i drama/komedija “Green Book” (redatelj Peter Farrelly, glavne uloge Mahershala Ali i Viggo Mortensen). Skok sa 22 na 9 mjesto donio je zaradu od 8 milijuna dolara (treba napomenuti da je “Green Book” tek od prošlog tjedna dobio veći broj kino dvorana za distribuciju. “Bohemian Rhapsody” je blizu zarade od 500 milijuna dolara. “Zvijezda je rođena” nakon osam tjedana prikazivanja i dalje drži 10 mjesto. Ukupna zarada filma prešla je 350 milijuna (budžet 35).

TOP 10:

1. Ralph ruši internet
2. Creed II
3. Grinch
4. Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela
5. Bohemian Rhapsody
6. Instant Family
7. Robin Hood
8. Udovice
9. Green Book
10. Zvijezda je rođena

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Osnivač i urednik bloga "Goodtalking"

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH