Pratite nas na društvenim mrežama

Tilda Swinton, Brad Pitt i Natalie Portman u novom projektu Wes Andersona

Showbiz

Tilda Swinton, Brad Pitt i Natalie Portman u novom projektu Wes Andersona

Ove je godine Wes Anderson objavio svoj drugi stop-motion animirani film Isle of Dogs. Tilda Swinton je u Isle of Dogs posudila svoj glas, a za sljedeću suradnju nje i Andersona poznata glumica naći će se u muzičkoj ulozi.

Collider javlja kako se Swinton pridružila Andersonu na njegovom novom projektu, a to je, za sada, neimenovani francuski mjuzikl smješten nakon 2. svjetskog rata. Produkcija kreće za par mjeseci u Francuskoj, a datum izlaska prema IMDB je 2020. godina. Swinton će se tako pridružiti glumačkoj postavi koju trenutno čine Brad Pitt, Natalie Portman i Lea Seydoux.

Swinton je, osim što je posudila glas za Isle of Dogs, glumila i u drugim Andersonovim filmovima: Hotelu Grand Budapest i Moonrise Kingdom. Natalie Portman također je već surađivala s Andersonom i to u filmu The Darjeeling Limited i kratkom filmu Hotel Chevalier, dok je Seydoux glumila u Hotelu Grad Budapest.

Brad Pitt glumio je u reklami za japanski SoftBank, koju je režirao Anderson, a reklama je bila inspirirana komedijom Monsieur Hulot’s Holiday Jacquesa Tatija iz 1953. te je snimana u francuskom obalnom gradiću. Čini se kako bi upravo to mogla biti inspiracija i za ovaj novi projekt, ali te detalje očekujemo saznati uskoro.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Showbiz

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH