Pratite nas na društvenim mrežama

The Walking Dead – Najava 9. sezone

Filmovi i serije

The Walking Dead – Najava 9. sezone

The Walking Dead je jedna od najdugovječnijih zombie (iako riječ zombie nikada nije korištena) serija svih vremena koja će uskoro doživjeti i svoju 9. sezonu. Sama radnja serije se u potpunosti promijenila od samog početka kada se Rick budi u bolnici pa sve do finalne borbe između Saviorsa i alijanse između Alexandrije, Hilltopa, Riverside-a i Kingdoma.

Nova sezona će biti po mnogočemu drukčija od prošlih sezona posebno po tome što iz serije odlaze jedni od glavnih junaka ( Andrew Lincoln-Rick Grimes i Maggie Rhee-Lauren Cohen) koji su odlučili napustiti seriju i nastaviti svoje karijere u drugim projektima. Posljednje vijesti govore o tome da glumac Andrew Lincoln napušta seriju tijekom sredine 9. sezone a sudbina njegovog lika je još uvijek misterija za sve gledatelje i fanove serije.

Najavu nove sezone bi bilo najbolje opisati novim početkom ( takav je i naziv prve epizode 9. sezone) za sve likove koji su preživjeli dugi, teški i mukotrpan put do ostvarenja nekakvog oblika civilizacije. Sam početak sezone će biti obilježen takozvanim time jump-om koji prebacuje radnju dvije godine nakon finalne borbe protiv Negan-a.

Rick kao vođa Alexandrije zajedno s vođama ostalih frakcija dovodi do velikog ujedinjenja i nastoji zajedno s Maggie i ostalim junacima stvoriti civilizaciju koja je skoro u potpunosti izbrisana s lica zemlje. Jedan događaj u prošlogodišnjem finalu je iznenadio većinu gledatelja ( ali ne i čitatelje stripa ), a to je odluka Ricka da ostavi na životu Negana – vođu suparničke bande Saviors te time okrene protiv sebe Maggie i Daryl-a.

Junaci serije neće dugo živjeti mirnim životom jer taj mir će narušiti dugoočekivani negativci serijala a to su Whispers-i ( velika skupina ljudi koji oblače kožu walkersa preko sebe kako bi se laške uklopili u hordama walkersa i time si olakšali život ). Na čelu Whispersa je Alpha ( Samantha Morton ) a njena desna ruka je Beta ( Ryan Hurst ).  Ovom vijesti prestale su glasine da se nikada neće u seriji pojaviti skupina Whispers-a.

Jedino što nam ostaje je pričekati 7. listopada i vidjeti kako će se ova epska zombie saga rasplesti i koje sudbine su namijenjene junacima serije.

 

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Filmovi i serije

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH