Pratite nas na društvenim mrežama

The Twilight Zone

SERIJE

The Twilight Zone

Twilight Zone je reboot kultnog antologijskog serijala koji je 1959. godine kreirao Rod Serling. Sada je CBS All Access vratio antologijsku seriju na male ekrane. Radi se o modernoj inačici svevremenskog klasika produciranog od strane poznatog, Oskarom nagrađenog redatelja Jordana Peelea (tvorca genijalnih kino hitova Get Out i Us).

Kao i originalna serija, Twlight Zone nam donosi nove, zanimljive i nadasve misteriozne priče, te svaka epizoda sadrži svoju originalnu misteriju koja nerijetko zadrži gledatelja u iščekivanju vrhunca te razrješenja misterije na kraju svake epizode. Kroz povijest serije je prodefiliralo mnogo poznatih glumaca Hollywood-a pa nas to očekuje i u modernoj inačici serijala, a među njima su: Taissa Farmiga, Adam Scott, John Cho, Tracy Morgan, Greg Kinnear, Chris O'Dowd, Seth Rogan.

Jordan Peele, osim što je izvrstan redatelj, pokazao nam je da se izvrsno snalazi i u ulozi voditelja, točnije kultnog “Narratora” serijala koju je prije više od pola stoljeća vodio slavni Rod Serling. Uloga “Narratora” je da nam kroz svaku epizodu objasni svaku pojedinu priču osobe koja je “ušla” u Twlight Zone.

Serijal se sastoji od 10 epizoda koje izlaze na tjednoj bazi i svaki tjedan nas očekuje nova misterija i priča osobe koja uđe u tzv. Twilight Zone ( Zona sumraka ). Trenutno su dostupne 3 epizode, The Comedian (glavnu ulogu tumači Kumail Nanjiani), Nightmare at 30,000 Feet (glavnu ulogu tumači Adam Scott) i Replay (glavnu ulogu tumači Sanaa Lathan).

Seriju bih preporučio svima koji su fanovi originalnog serijala ali i svima koji vole zanimljivu i napetu misteriju te kvalitetno razrađenu antologijsko epizodnu fabulu koja nas uvodi u misteriozni svijet Twlight Zonea.

 

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH