Pratite nas na društvenim mrežama

The Punisher – Nova sezona, novi Frank Castle

SERIJE

The Punisher – Nova sezona, novi Frank Castle

The Punisher serija u besprijekornoj produkciji Netflixa se vraća na male ekrane i donosi nam nastavak brutalne priče Frank Castlea i njegovog obračuna s ubojicama njegove obitelji.

Nova sezona nastavlja njegov put nakon što se osvećuje Billy Russou (glavnom negativcu serijala) i saznajemo što se događa s Punisherom nakon njegove odmazde. U ovoj sezoni možemo očekivati i Billy Russoa u njegovom pravom obliku tj. u ulozi jednog od najstrašnijih negativaca Marvelovog univerzuma, Jigsawa.

Punisher kao dio Netflixovog superherojskog svijeta pokazao se kao pun pogodak za gledatelje jer nam je Netflix pružio uvid u svijet heroja koji se sa svojom karizmom kao i ljudskosti (iako serija je prepuna brutalnih scena) odvaja od većine kultnih heroja Marvela.  Lik Punishera je do sad doživio tri filmske ekranizacije (jedina koja je donekle uspjela je verzija s Thomas Janeom), ali je serijska verzija u ulozi brutalnog Jon Bernthala pokazala nam Punishera u drukčijem, mračnijem ali i po mnogima kvalitetnijem i vjernijem prikazu Frank Castlea iz stripova i time oduševila i fanove stripovske verzije.

Nakon iznenađujućih otkazivanja ostalih Netflixovih superherojskih serija (Luke Cage, Daredevil i Iron Fist a vjerovatno i The  Defenders) postoji mogućnost da se to dogodi i The Punisheru koji umjesto potencijalnog otkazivanja, zaslužuje mnogo sezona kao i odlični ali nažalost otkazani Daredevil.

Nova sezona Punishera će biti dostupna 18.1.2019. godine na Netflixu (nadajmo se ne i zadnja).

https://youtu.be/WDRCrMZV-RE

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH