Pratite nas na društvenim mrežama

THE GAME AWARDS 2018

Tech

THE GAME AWARDS 2018

Ovogodišnji Game Awards je prepun kvalitetnih igara koje pretendiraju za laskavu titulu igre godine. U današnje vrijeme kada industrija igara stvara igre nevjerojatne grafike, kvalitete kao i igrivosti, osvajanje ove titule je poprilično teško za sve svjetski poznate studije igara.

Igre koje su obilježile 2018. godinu i u fokusu su gaming javnosti su :

Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey, Spiderman, God of War, Celeste, Monster Hunter World.

Najviše nominacija je skupio dugoočekivani nastavak Red Dead Redemption serijala koji je opravdao sva očekivanja kako fanova tako i ostalih poklonika igara sa svojom nevjerojatnom grafikom, zapanjujućim animacijama kao i iznimno zanimljivom i kvalitetnom pričom. U međuvremenu je također i izašao online mode igre koji se temelji na mehanikama online moda popularnog Grand Theft Auto serijala.

Druga igra po broju nominacija je God of War, nastavak kultnog serijala God of War koji služi kao reboot popularne franšize, a ovaj nastavak se najviše ističe uvođenjem serijala u third person view pogled iz trećeg lica, danas sve popularniji u modernom gamingu. Igra se također ističe kvalitetnom razrađenom pričom kao i neraskidivom povezanošću između Kratosa i sina Altreusa.

Dodjela nagrada sastoji se od čak 22 kategorije od toga da je najveći fokus usmjeren na kategoriju najbolje igre godine za čije mjesto najviše pretendiraju Red Dead Redemption 2 i God of War.

Game Awards se održava u velebnom Microsoft Theatru u Los Angelesu, 6. prosinca 2018. godine.

Jedino što mi ostaje na kraju ovog teksta reći je : NEKA BOLJA IGRA POBJEDI!!!!!!!!

 

 

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH