Pratite nas na društvenim mrežama

Studio Ghibli filmovi dolaze na Netflix

FILM

Studio Ghibli filmovi dolaze na Netflix

Netflix je otkupio prava na prikazivanje 21 filma japanske filmske kuće Studio Ghibli, pa bi sadržaji već u februaru trebalo da stignu i do korisnika koji se nalaze izvan Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Japana.

Studio Ghibli je sve do skoro odbijao da ponudi digitalne verzije svojih filmova, ali je u decembru 2019. ipak počeo sa prodajom digitalnih kopija, pa je WarnerMedia dobio pravo na emitovanje sadržaja u Americi, a kada bude lansirao HBO Max. Sada je do filmova došao i Netflix, što će sadržaje učiniti dostupnim i drugim dijelovima svijeta, a zajedno sa titlovima za 28 jezika, te sinhronizacijom na 20 jezika.

Prvi filmovi će na Netflix stići već 1. februara, uključujući Castle in the Sky, My Neighbor Totoro, Kiki’s Delivery Service, Only Yesterday, Porco Rosso, Ocean Waves i Tales from Earthsea. Sljedeća tura stiže 1. marta, i to sa Nausicaä of the Valley of the Wind, Princess Mononoke, My Neighbors the Yamadas, Spirited Away, The Cat Returns, Arrietty i The Tale of The Princess Kaguya, dok će 1. aprila korisnici moći da pogledaju i Pom Poko, Whisper of the Heart, Howl’s Moving Castle, Ponyo, From Up on Poppy Hill, The Wind Rises i When Marnie Was There.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH