Pratite nas na društvenim mrežama

Red Dead Redemption 2 u prodaji nakon devet godina

Tech

Red Dead Redemption 2 u prodaji nakon devet godina

Dugoočekivani nastavak sad već legendarnog Red Dead Redemption-a dolazi uskoro u prodaju nakon čak devet godina.

Radnja se odvija dvanaest godina prije događaja iz prijašnjeg nastavka i ovaj put nismo u ulozi John Marstona (iako i on ima svoju cameo ulogu u igri)  već Arthur Morgana, pripadnika Van der Linde bande na čelu s Dutch-om van der Lind-om (oni koju su igrali prijašnji nastavak znat će o kome se radi).

Arthur Morgan je desna ruka Dutch-u i poprilično je nasilan tip kao što je i prikazano u trailer-ima ali to ne znači da je i u potpunosti negativac.

Najave igre su pokazale da je Rockstar u zadnjih devet godina nastojao napraviti što realniji prikaz divljeg zapada u igri kao i prikazati svu surovost tog razdoblja kroz oči pripadnika jedne od najopasnijih bandi. Igra bi također trebala imati jednu od najvećih i najopsežnijih mapa napravljenih ikada u video igrama, a uz to kompletna mapa iz prve igre je također implementirana u novu igru. Igrači će na taj način imati mogućnost provoditi vrijeme ne samo na obavljanju misija glavne kampanje koja će trajati oko šezdeset sati već će imati mogućnost istraživati razne lokacije, od pustopoljina pa sve do planinskih lanaca prekrivenih snijegom. Igra nudi preko pedeset oblika oružja koja će se moći u potpunosti uređivati po vlastitom afinitetu igrača. U igru se vraća i tzv. dead eye mod (mod koji je prvi put upotrebljen u Max Payne-u, a odnosi se na usporavanje vremena u kojem igrač ima dovoljno vremena da upuca sve svoje protivnike u njihove najranjivije točke).

Kada se uzme u obzir grafika koju igra nudi, razina detalja, veličina mape kao i izvrsno osmišljeni likovi, u tom slučaju neupitno je da je igra također i veliki kandidat za igru godine i to u godini kada su izašle izvrsne igre kao što su (Assassin's Creed Odyssey,  God of War, Call of Duty Black Ops 4, Spiderman itd.)

Igra izlazi 26. listopada što znači da igra izlazi za svega nekoliko dana, a kada izađe ostaje nam vidjeti hoće li igra i opravdati očekivanja kako fanova tako i svih ostalih koji željno iščekuju izlazak ove igre.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH