Pratite nas na društvenim mrežama

Reboot serije “Izgubljeni”?

SERIJE

Reboot serije “Izgubljeni”?

Karey Burke, predsjednica ABC Entertainmenta, nada se da će se jedna od najpopularnijih dramskih serija “Izgubljeni” (Lost) vratiti na male ekrane.

Prikazivanje ove popularne serije počelo je u septembru 2004. godine. Serijal je imao šest sezona i 121 epizodu, a posljednja je prikazana 2010. godine. Serija prati živote različitih grupa i ljudi, prvenstveno preživjele putnike avionske nesreće (let Sydney-Los Angeles) koji su se srušili na misteriozni tropski otok negdje u Južnom Pacifiku. Svaka epizoda karakteristična je po tome što prati određenog lika serije u dvije odvojene radnje: radnju koja se događa na otoku i radnju koja se događa u nekom drugom vremenu (prije dolaska na otok, nakon odlaska s otoka ili na samom otoku u nekom drugom vremenu), a koja je značajna za karakterizaciju lika.

Devet godina nakon što je emitovana posljednja epizoda serije “Izgubljeni”, Burke je priznala da sanja o njenom povratku i rekla da je veoma zainteresovana za reboot ove serije. Ipak, naglasila je da ništa nije sigurno jer još uvijek nisu obavljeni službeni razgovori sa J.J. Abramsom koji je napisao scenarij za seriju.

I ako dođe do reboota serije “Izgubljeni” fanovi bi mogli biti razočarani jer su Carlton Cuse i Damon Lindelof ranije izjavili da nemaju namjeru ponovo raditi na ovoj seriji.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH