Pratite nas na društvenim mrežama

RAGE 2 – Rage against “authority”

Tech

RAGE 2 – Rage against “authority”

Rage 2 je nadolazeća FPS igra te nastavak uspješne igre Rage iz 2010. godine.

U igri preuzimamo ulogu posljednjeg rendžera, Walker-a, koji mora preživjeti u svijetu prepunom opasnih mutanta koji su nastali nakon što je Zemlja pogođena od strane asteroida.

Većina čovječanstva je nestala te samo nekolicina preživjelih se bori za ono malo civilizacije što je preostalo. Vlast preuzima grupa Authority i sebe proglašavaju vojnom moći.

Walker se nastoji domoći nanotehnologije koja bi bila prevaga u ratovanju protiv zloglasnih članova grupe Authority.

Igra je smještena 30 godina nakon originalne igre te sadrži nove ali i stare likove iz serijala.

Kada govorimo o gameplayu igre, igra je u potpunosti open world iskustvo koje nam daje mogućnost otkrivanja raznih zanimljivih i nerijetko opasnih lokacija.

Igrač ima potpunu slobodu pri kreaciji lika, vezano za njegov izgled, spol, vještine i odjeću.

U igri se, kao i u prvom djelu, pojavljuju Nanoriti koji imaju ključnu ulogu u usavršavanju i pojačavanju kako moči tako i sposobnosti glavnog avatara. Igra također nudi i tzv. vehicular combat system, a to znači da je igrač u mogućnosti voziti bilo koju vrstu vozila koja je dostupna u igri kao što su : kamioni, buggiji, žirokopteri, nabrijani automobili itd. Dostupno je također i unapređivanje vlastitih vozila sa raznim dodacima koji nam daju brzinu i moć koja je potrebna za borbu protiv vozila Authority-a.

Rage serijal je oduvijek podsjećao na mješavinu kultnog Mad Max-a (najbolji hint je vehicular combat system) i Fallout-a (istraživanje uništenog i razrušenog svijeta koji vrvi raznoraznim mutantima).

Prikazani gameplay traileri nam obećavaju vrlo dinamičnu i akcijom nabijenu igru koja od nas igrača traži potpunu pažnju ali i određenu razinu vještine snalaženja u open world FPS igri.

Igra dolazi u prodaju 14. svibnja 2019. godine.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH