Pratite nas na društvenim mrežama

Potvrđeno okupljanje glumačke ekipe serije “Prijatelji”

Magazin

Potvrđeno okupljanje glumačke ekipe serije “Prijatelji”

Službenom objavom HBO Max-a naziva “The One Where They Get Back Together” potvrđene su glasine koje je još u novembru pokrenuo The Hollywood Reporter i koji je najavio da se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer okupljaju kako bi snimili reunion specijal.

Očekuje se da su angažirani i kreatori TV serije David Crane i Marta Kauffman.

Reunion specijal je snimljen u Burbanku u Warner Brosovom Stage 24 studiju, istom mjestu gdje su “Prijatelji” snimani tokom svojih deset sezona od 1994. do 2004. godine.

Hollywood Reporter navodi kako će glumci zaraditi i više nego dvostruko, te spekulira da je riječ o sumi između 2,5 i 3 miliona američkih dolara po glumcu, a podsjećamo da je serija ušla u historiju po svojim rekordnim honorarima za svojih šest zvijezda kad se otkrilo da su u trenutku najveće popularnosti serije svi imali honorare u visini milion dolara po epizodi.

Iako je posljednja epizoda snimljena 2004., Prijatelji su i dalje mnogo popularni. Navodno je HBO Max platio 400 miliona američkih dolara pravo za prikazivanje i snimanje novih epizoda. To je jedan od glavih razloga zašto nastoje ponovo okupiti glumačku ekipu serije, nove epizode će dovesti nove gledatelje, ali i zainteresovati ih za gledanje starih epizoda.

Ponovni susret dogodit će se u maju u jednoj off epizodi u kojoj će se okupiti svih šest originalnih karaktera popularne TV serije.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Magazin

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH