Pratite nas na društvenim mrežama

Postanite član Udruge “Filmofil”

FOTO: Frederick Tubiermont/Unsplash

Kultura

Postanite član Udruge “Filmofil”

Nakon gotovo pet godina rada (u povodu pet godina uskoro na stranici GOODTALKING kreće velika nagradna igra koju su podržali svi važniji igrači kada je riječ o filmovima i serijama – pratite stranicu uskoro opširnije) više od 22 tisuće pratitelja na fb stranice, više od 6500 članova članova Goodtalking Facebook grupe te više od 800 objava na blogu (od toga je oko 700 recenzija – ostalo su najave preporuke, top liste….) Goodtalking ide dalje i čitavu ovu filmsko- serijsku priču diže na višu razinu. Prvi korak u još boljoj, raznovrsnoj komunikaciji, druženju, praćenju i pokušaju promicanja filma i televizijskih serija je osnovanje Udruge “Filmofil”.

ZAŠTO UDRUGA “FILMOFIL”?

Kako bi ovu izvrsnu filmsku i serijsku priču stavili na još veću razinu osnovana je Udruga “Filmofil” (nažalost, ime Goodtalking nije bilo moguće registrirati – potrebna je domaća u imenu Udruge). Kroz djelovanje Udruge predviđena je još bolja promocija Goodtalkinga, niz aktivnosti kako bi članovi virtualno druženje nastavili npr. zajedničkim odlascima u kina, posjećivanjem festivala, druženjima uz filmske i serijske razgovore. Također organiziranjem odnosno članstvom u udruzi otvaraju se mogućnosti za pogodnosti i popuste članova.

KAKO MOGU POSTATI ČLAN, KOLIKO ME KOŠTA ČLANARINA I GDJE UPLATITI?

Učlaniti se mogu svi ljubitelji filma i tv serija – članovi mogu postati svi, članstvo nije ograničeno samo na Hrvatsku već članovi mogu postati svi ljubitelji filma i tv serija gdje god bili.
Cijena članarine za Hrvatsku je 100 kuna, za članove izvan Hrvatske 15 eura ili ako je riječ u nekoj drugoj valuti protuvrijednost 15 eura. Članarina traje do 01.01. 2020 – riječ je o iznosu od godinu dana no s obzirom na početak rada Udruge riječ je zapravo o članarini za 14 mjeseci.

Račun na koji se uplaćuje članarina:

HR3023900011101055255 – u opisu uplate napisati – “Udruga Filmofil” članarina za 2019 godinu. Nakon uplate možete se javiti u inbox Goodtalking stranice.

ZAŠTO ČLANARINA?

Dva su razloga zašto članarina nije besplatna – prvi su troškovi Udruge (npr.knjigovođa) dok je drugi puno važniji. Prva je ideja bila da se članarina ne naplaćuje, ali su tada želju za članstvom izrazili baš svi – i oni koje film i serije uopće ne zanimaju. Tih 100 kn ili 15 eura članarine koriste se za rad Udruge i na neki način osiguravaju da je riječ o članu kojeg zanimaju filmovi i serije. S obzirom da je riječ o članarini sve do 01.01.2020 mjesečna članarina manja je od 1 eura.

ŠTO DOBIVAM UČLANJENJEM U UDRUGU “FILMOFIL” ?

E ovo je jedan od najvažnijih dijelova priče i jedan od glavnih razloga osnivanja Udruge. Nakon osnivanja Udruge počeli su razgovori i pregovori s nekim od tvrtki povezanih sa filmovima i serijama u vezi pogodnosti i eventualnih popusta za članove. Iako Udruga, do ove objave, nije nigdje oglašavana prvi članovi su stigli (u trenutku pisanja objave 7 je članova pristupilo Udruzi) i stigli su prvi dogovori. Nakon uplate članarine svaki član dobiva:

– personaliziranu člansku iskaznicu
– kalendare s logom Goodtalking
– DVD film dobrodošlice – poklon Goodtalkinga i tvrtke Discovery film
– od 01.12. 2018 – 20 % popusta na programske paketa streaming servisa “Pickbox”. Popust vrijedi za sve države u kojima se Pickbox može gledati (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija). Bogat izbor tv serija i filmova koje možete pogledati na Pickboxu možete provjeriti ovdje.

Ovo je tek početak priče – mnogi razgovori oko popusta i ostalim pogodnostima članstva u udruzi Filmofil su u tijeku i, uvjeren sam, da će se s vremenom lista pogodnosti povećati.
Pozivam sve zainteresirane koje bi svojim popustima ili pogodnostima htjeli podržati rad Udruge da se jave u inbox stranice fb stranice Goodtalking. Uskoro bi u izradu trebala krenuti i web stranica Udruge “FILMOFIL” na kojoj će biti navedeni svi koji podržavaju udrugu.

Osnivanje udruge neće poremetiti niti promijeniti dosadašnji način rada bloga/grupe/stranice Goodtalking – ona je razlog više da Goodtalking ostane najbolje mjesto za sve ljubitelje filma i tv serija. Nakon udruge slijede nova iznenađenja u vezi Goodtalking priče, ali o tome kada dođe vrijeme.

Za sve upite, nejasnoće ili prijedloge za suradnju možete se javiti u inbox stranice.

Tihomir Polančec
Osnivač i recenzent na blogu Goodtalking i predsjednik Udruge Filmofil

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Kultura

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH