Pratite nas na društvenim mrežama

Porodica Addams će za Noć vještica zakucati na naša vrata

Magazin

Porodica Addams će za Noć vještica zakucati na naša vrata

Na Noć vještica u kina širom svijeta dolazi animirana porodična komedija “Porodica Addams” koja prikazuje zgode i nezgode jedne od najčudnijih, najneobičnijih i najstrašnijih porodica svih vremena.

Addamsovi se vraćaju na veliko platno u animiranoj verziji priče o najčudnijoj porodici u susjedstvu. Oni su zaštitni znak Halloweena, smiješni su i donose potpuno nove standarde onoga što znači riječ bizarno pa su odabrali zakucati na naša vrata upravo na Noć vještica. “Ako ste mislili da je vaša porodica čudna, razmislite još jednom”, promotivni je slogan kojim nastoje doprijeti do velikog broja publike. Animiranu komediju su režirali Conrad Vernon i Greg Tiernan, a temelji se na likovima koje je stvorio američki karikaturist Charles Addams, poznat po svojim izuzetno mračnim i jezovitim likovima.

Animirana verzija ima novu okosnicu radnje. Porodica Addams ulazi u sukob s Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova pa se u svom ambicioznom pospremanju okoline pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih iz svog susjedstva. Kako jedna nevolja nikada ne dolazi sama, Addamsovima u goste dolazi bliža i šira porodica, što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

Kako se uspjeh uvijek mora ponoviti nastavkom, tako je već najavljeno da će animirana verzija “The Addams Family” dobiti svoj nastavak 2021. godine. Iako ćemo u kinima gledati sinhroniziranu verziju, valja napomenuti da su glasove originalnom filmu posudili Oscar Isaac, Charlize Theron, Bette Midler i Snoop Dogg. Roditelji širom svijeta koji odluče najstrašniju noć u godini provesti u kinodvoranama, upozoreni su informacijom da je film označen rating oznakom 7+, što znači da se ne preporučuje djeci do sedam godina.

U bosanskohercegovačkim kinima “Porodica Addams” počinje se prikazivati 7. novembra.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Magazin

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH