Pratite nas na društvenim mrežama

PJ Harvey objavila pjesmu “The Crowded Cell”

MUZIKA

PJ Harvey objavila pjesmu “The Crowded Cell”

Engleska muzičarka PJ Harvey, objavila je novu pjesmu pod nazivom “The Crowded Cell”, kao soundtrack za novu serijsku dramu “The Virtues”, u režiji engleskog reditelja nezavisnih filmova Shane Maedowsa, navodi internet portal CoS.

Prije rada na ovom projektu, legendarna umjetnica je napisala i komponovala pjesmu “An Acre Of Land” za britanski triler “Dark River” iz prošle godine, kao i muziku za pozorišnu predstavu “All About Eve” s početka ove godine.

Kako navodi internet portal CoS, Harvey je, u vezi saradnje sa rediteljem Shane Maedowsom na muzici za seriju “The Virtues”, izjavila slededeće: ”Sretna sam što sam obezbjedila originalnu muziku za ovu izvanrednu i moćnu novu dramu reditelja kojem sam se divila i kog sam pratila cijeli život. Šejn ima jedinstvenu neposrednost i senzibilitet, koji me je privukao i kojem težim u svom radu, tako da je naša saradnja bila otvorena i pouzdana. Poslala sam Šejnu ideje u vidu demo snimaka i dozvolila mu da izabere ono što mu najviše odgovara. Na kraju, oboje smo bili zadovoljni kako su demo snimci zvučali i kako su doprinijeli samoj seriji, dajući joj notu sirove ljepote.”

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike MUZIKA

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH