Pratite nas na društvenim mrežama

“Once Upon a Deadpool” donosi crvenog junaka natrag u kina

FILM

“Once Upon a Deadpool” donosi crvenog junaka natrag u kina

Objavljen je trailer za predstojeću avanturističku akciju “Once Upon a Deadpool” koja ustvari predstavlja blažu verziju filma “Deadpool 2”.

“Once Upon a Deadpool” je verzija filma koju mogu gledati djeca starija od 13 godina, a prikazivat će se do Božića. Film sadrži i neke nove scene u odnosu na prethodnu verziju filma.

U prvom traileru za PG-13 verziju Deadpoola 2, maskirani plaćenik kidnapira glumca Freda Savagea (dječaka iz filma Kraljevna nevjesta kojemu djed čita priču prije spavanju). Budući da je riječ o više obiteljskoj, manje krvavoj, s manje psovki verziji Deadpoola 2, prikladno je da cijeli film bude zamišljen kao priča prije spavanja.

Nove scene Deadpoola (Ryan Reynolds) i Freda Savagea snimljene su s malom ekipom u jedan dan. Dok je ostatak filma samo čišća verzija Deadpoola 2, scene s njih dvojicom razbijaju četvrti zid, po čemu je Deadpool poznat.

U filmu se, pored legendarnog Ryana Reynoldsa u ulozi Deadpoola, pojavjuju i Josh Brolin, Zazie Beetz, Brianna Hildebrand, Morena Baccarin, T. J. Miller, Leslie Uggams, Julian Dennison, Terry Crews, Shioli Kutsuna, Bill Skarsgard, Rob Delaney, Jack Kesy, Karan Soni, Eddie Marsan…

Za svaku kartu kupljenu za Once upon a Deadpool, 1 dolar će biti darovan dobrotvornoj organizaciji F*ck Cancer (preimenovanoj u Fudge Cancer za ovu PG-13 verziju). “Once Upon a Deadpool” u američka kina stiže 1. decembra, a nije poznato da li će nakon toga krenuti u svjetsku kinodistribuciju.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH