Pratite nas na društvenim mrežama

Objavljen novi trailer za film ‘Captain Marvel’

FILM

Objavljen novi trailer za film ‘Captain Marvel’

Objavljen je novi trailer za superherojsku akciju “Captain Marvel” koji prati priču iz 1990. u kojoj Carol Denvers postaje Captain Marvel nakon što se Zemlja nađe u središtu međugalaksijskog konflikta.

Radnja “Captain Marvel” prati Carol Susan Jane Danvers, koja se prvi put pojavila u stripu 60-ih godina. Ona je imala i svoju seriju kasnih 1970-ih dok se nije pridružila Avengersima i uspješnoj franšizi X-Men.

Prema mišljenju filmskih kritičara, a i sudeći prema sada već drugom traileru, “Captain Marvel” će biti film koji će svi željeti pogledati.

Film je scenirala i režirala Anna Boden zajedno s Ryanom Fleckom, dok su za scenarij zaslužni još Meg LeFauve, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet, Liz Flahive i Carly Mensch.

Glavnu ulogu u “Captain Marvel” tumači Brie Larson, a uz nju se u filmu pojavljuju još i Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, Mckenna Grace, Clark Gregg i Jude Law.

Uz novi superherojski film sa ženskim likom u glavnoj ulozi, Marvel uzvraća udarac nakon hita DC Comicsa “Wonderwoman” koji je ostvario veliki uspjeh širom svijeta.

Marvelova akcija premijerno će biti prikazana 8. marta iduće godine, a potom kreće i u svjetsku kino distribuciju.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH