Pratite nas na društvenim mrežama

Novi “Mortal Kombat” film – Let's Get Ready To Rumble!!

FILM

Novi “Mortal Kombat” film – Let's Get Ready To Rumble!!

Besmrtni Mortal Kombat serijal (kužite!!) je iznjedrio zavidan broj popularnih video igara i filmova na temu najopasnijeg turnira na svijetu.

Posljednja ekranizacija je bila 1997. u obliku neslužbenog B filma zvanog Mortal Kombat Annihilation (po meni poprilično užasnog filma koji je u potpunosti uništio šansu za nastanak potencijalne trilogije).

Zadnjih par godina je kružila glasina da se radi na novom nastavku legendarnog serijala, ali tek nedavno je potvrđeno da će novi nastavak izaći 5. ožujka 2021. godine, sa produkcijom Jamesa Wana (koji je poznat široj javnosti po globalno poznatim serijalima kao što su Conjuring, Fast and Furious, te prvi samostalni nastavak DC-evog superheroja Aquaman ) i režijom Simon McQuoida (koji ima iskustva sa projektima vezanim za igre; režirao je zabavni PS3 oglas sa paradom poznatih PlayStation likova prije nekoliko godina).

Pred-produkcija će početi još ovog mjeseca, a snimanje će biti u Adelaideu, u Australiji kasnije ove godine. Predsjednik Južne Australije Stiven Maršal rekao je da će to biti najveća filmska produkcija u istoriji države.

Sama radnja kao i casting glumaca i glumica nije poznat ali s obzirom na brutalnost koja je prikazana u posljednjoj, trenutno iznimno popularnoj video igri Mortal Kombat 11, možemo očekivati da će i budući filmski nastavak obilovati sa mnoštvom Rated R scena koje nerijetko nisu za svakoga.

Velika je šansa da ponovno vidimo cijeli roster kultnih boraca kao što su Liu Kang, Raiden, Kano, Sonja, Jax, te naravno moderne adaptacije dvaju najupečatljivijih boraca turnira, Sub-Zero i Scorpion.

Mortal Kombat franšiza je kroz svojih dvadesetak godina postojanja kroz razne igre, serijske i filmske adaptacije stekao pozamašnu bazu fanova diljem cijelog svijeta koji imaju velika očekivanja od novog filmskog nastavka.

Dok ne saznamo više informacija o filmu, odigrajte novi nastavak Mortal Kombat 11 i upoznajte borilački svijet najpoznatijeg i najbrutalnijeg turnira na svijetu.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH