Pratite nas na društvenim mrežama

Netflix naručio live-action adaptaciju jednog od najpopularnijih animea

SERIJE

Netflix naručio live-action adaptaciju jednog od najpopularnijih animea

Netflix je naručio live-action adaptaciju legendarnog anime serijala iz devedesetih – Cowboy Bebop. Riječ je o anime serijalu koji je ostvario veliki uspjeh ne samo u Japanu, već i u cijelom svijetu, čija je iznimna kvaliteta popularizirala anime kod zapadnjačke publike.

Serija stiže iz radionice Tomorrow Studios koji na njoj radi od prošle godine. Shinichiro Watanabe, redatelj originala ima savjetničku funkciju na projektu. Andre Nemec, Josh Appelbaum, Jeff Pinkner i Scott Rosenberg iz Midnight Radia su izvršni producenti i showrunneri. Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki i Shin Sasaki iz Sunrise Inc.-a, studija koji je radio na originalu će također imati ulogu izvršnih producenata zajedno s Martyjem Adelsteinom i Becky Clements iz Tomorrow Studiosa, Tetsuom Fujimurom i Matthewom Weinbergom. Cowboy Bebop je koprodukcija Netflixa i Tomorrow Studiosa. Christopher Yost (Thor: The Dark World kao i Thor: Ragnarok) je zadužen za scenarij prve epizode, od ukupno za sada naručenih deset.

Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radical Edu, ekipi lovaca na glave u bijegu od svoje prošlosti, dok ganjaju najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti i svijet… za pravu cijenu.

Cowboy Bebop je postao kultnom serijom iako se sastoji od svega 26 epizoda. Nadahnuo je dva manga serijala, ali i jedan anime film – Cowboy Bebop: The Movie.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH