Pratite nas na društvenim mrežama

Mile Kekin objavio spot za pjesmu “Takav par”

MUZIKA

Mile Kekin objavio spot za pjesmu “Takav par”

Mile Kekin objavio je videospot za pjesmu “Takav par”, treći singl s njegovog drugog samostalnog albuma “Kuća bez krova” koji je objavljen prošle sedmice. Na albumu se nalazi 10 pjesama u trajanju od nekih 38 minuta. Produkciju potpisuje Denis Mujadžić – Denyken, dok je za mastering zaslužan Brad Blackwood.

„To je pjesma o njoj, meni i ovim vremenima. (Da , naravno da ima i politike)“, napisao je Mile o pjesmi na svojoj službenoj FB stranici.

Tekst i muziku potpisuje Mile Kekin, a aranžman Danko Krznarić. Za režiju je bio zadužen Filip Filković, a spot su snimili Bojan Pahljina i Denis Mujadžić Denyken u studiju RSL- Novo Mesto i studio Present.

Glavne i sporedne uloge u novom spotu Mile Kekina imali su Korina Lazo, Vito Kekin, Zlata Cetina Terzić, Pavle Letić, Žina Petrović, Milovan Kavšek, Miša Kekin, Jan Lazo, Andrija Lazo, Marko Bregant, Danko Krznarić, Mihovil Pirnat, Davor Halambek i Milan Kekin.

Pjesmi “Takav par” prethodili su singlovi “Atlas” i “Reno 4”. Ipak, najveću pažnju dobila je saradnja s Bajagom u pjesmi “Atlantida” za koju Mile kaže da je “pjesma o nama iz plemena Azri”.

 

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike MUZIKA

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH