Pratite nas na društvenim mrežama

METRO EXODUS: “FROM RUSSIA WITH LOVE 3”

Tech

METRO EXODUS: “FROM RUSSIA WITH LOVE 3”

Metro Exodus je nadolazeća postapokaliptična SF horor igra, treći nastavak Metro serijala koji se direktno nastavlja na radnju prijašnjeg nastavka Metro Last Light. Čitav serijal se temelji na  iznimno uspješnom književnom bestselleru Dmirty Gluhovskog – Metro te je smješten na području bivše Ruske Federacije.

Radnja, kao što je gore navedeno, se direktno nastavlja na događaje iz prijašnjeg nastavka i nadovezuje se na nevjerojatnu priču mladog rendžera Artyoma koji je svojim nevjerojatnim pothvatom spasio preostali dio čovječanstva koji je preživio nuklearni rat živeći pod zemljom.

U igri se pojavljuju razna bića koja će pokušati zaustaviti našeg “novog” Artyoma (Atryomov sin) na njegovom putu, a tu možemo očekivati široku “lepezu” od uobičajenih najezda ghoula pa sve do raznih mutiranih životinja (pretežito medvjedi i ostale velike životinje).

Igra nam nudi veliki, široki, rasprostranjeni i naravno iznimno opasni svijet prepun raznoraznih protivnika, a po prvi put u serijalu dana nam je i veća mogućnost otkrivanja površinskog svijeta pa na temelju toga igra počinje poprilično podsjećati na još jednu kultnu postapokaliptičnu igru, Fallout. Prve reakcije na prikazani gameplay nisu dobre, te se smatra da igra ne nudi ono igraće iskustvo koje nam preporučuju tvorci serijala ali nam ostaje vidjeti da li će se određeni nedostaci igre ispraviti do njenog izlaska.

Igra izlazi 15. veljače 2019. godine i nadam se da će igra kvalitetno završiti trilogiju koja bi zaključila nevjerojatnu priču neustrašivog Artyoma.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH