Pratite nas na društvenim mrežama

‘Mayans M.C.’ se vraćaju sa drugom sezonom

SERIJE

‘Mayans M.C.’ se vraćaju sa drugom sezonom

Poznata spin-off serija mega popularnog serijala Sons of Anarchy uskoro očekuje i svoju drugu sezonu koja se prema prikazanom trailer-u neće sramiti kvalitete i akcije svoje “matične“ serije.

U drugoj sezoni Majanca možemo očekivati nove sukobe između omiljenih američko-meksičkih bajkera i zloglasnog kartela Galindo kao i sveprisutnih pobunjenika zvanih Los Olvidados.

Kurt Sutter, tvorac originalnog serijala, je ponovno uspio dočarati opasni život američkih bajkera, u ovom slučaju američko-meksičkih bajkera Majanaca s granice SAD-a s Meksikom. Serija se dotiče i aktualnih problema koji se dešavaju trenutno u Americi (izbjeglice, prelazak preko granice, siromaštvo i bijeda ljudi koji žive uz granicu).

Serija je obilovala i s mnogo cameo uloga likova iz originalne serije te nam na taj dočarala poveznicu između dvaju svjetova: Sons of Anarchy i Majanaca.

Serija se može pohvaliti i time što je njena prva epizoda najgledanija epizoda na kabelskoj televiziji (titulu je oduzela premijeri spin-off serije Fear The Walking Dead).

Prva epizoda druge sezone serije Mayans MC izlazi 3. rujna na FX televiziji.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH