Pratite nas na društvenim mrežama

Marvel predstavio trailer za “Avengers: End Game”

FILM

Marvel predstavio trailer za “Avengers: End Game”

Jedan od najgledanijih filmova ove godine – Avengers: Infinity War, je efektivno završen „klifhengerom”, ostavivši fanove da u neizvjesnosti čekaju godinu dana kako bi saznali rasplet priče i zvaničan kraj „Treće faze” Marvelovog filmskog univerzuma u kojem će nam konačno biti poznata „definitivna” sudbina brojnih junaka koja trenutno visi u vazduhu.

Iako Marvel još uvijek ne želi otkriti puno detalja o četvrtom dijelu filma, kroz kratki video možemo vidjeti nekoliko stvari koje će se dogoditi u nastavku. Ovaj film će biti posljednji Marvelov film za neke glumce te će se Chris Evans oprostiti od svog lika Kapetana Amerike. Ostatak ekipe se nije izjasnio ko će napustiti Marvel.

U četvrtom dijelu će glumiti Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlet Johansson i Jeremy Renner. Iz Marvela još uvijek nisu htjeli otkrivati da li će se u filmu pojaviti i drugi heroji.

Film se u kinima očekuje u aprilu 2019. godine, ranije nego je isprva najavljeno. Posljednji objavljeni film je “Captain Marvel”, a poslije Avengersa nam ususret ide “Spider-Man: Far From Home”.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH