Pratite nas na društvenim mrežama

Letu Štuke predstavili spot za pjesmu “Topla voda”

MUZIKA

Letu Štuke predstavili spot za pjesmu “Topla voda”

Bend Letu Štuke objavio je videospot za novu pjesmu “Topla voda” koja se nalazi na njihovom istoimenom albumu.

Tekst i muziku za novu pjesmu radio je frontmen grupe Dino Šaran, dok je aranžman djelo Đanija Pervana i Bojana Ahaca koji je također zadužen i za produkciju.

Novi videospot režirao je Radislav Jovanov Gonzo. Spot je prožet slikovitim, metaforičnim kadrovima gdje se u fokusu našlo nekoliko različitih ljudskih profila koje su mimikom i koreografijom gledatelju uspješno približili plesači/glumci Kristijan Musić, Iva Richtermoc, Lana Krstulović i Abdoulie Jobe.

Nakon uspješnog predstavljanja u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu dugoočekivani četvrti studijski album, koji je pod imenom “Topla voda” u novembru prošle godine donio devet novih pjesama, doživjet će svoju koncertnu izvedbu i pred sarajevskom publikom.

Na dosadašnja tri koncerta Štuke su ugostile i nekoliko istaknutih muzičara, gdje im se u Zagrebu pridružio Darko Rundek i Igor Pavlica, u Beogradu Srđan Žika Todorović, Amira Medunjanin, Masa Mor i Branislav Trifunović koji će im se ovom prilikom pridružiti i u Sarajevu uz vrhunske muzičare i prije svega prijatelje Dubioza Kolektiv i grupu Skroz.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike MUZIKA

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH