Pratite nas na društvenim mrežama

Redatelj filma “Get Out” se vraća sa novim hororom “Us”

FILM

Redatelj filma “Get Out” se vraća sa novim hororom “Us”

Nakon što se proslavio svojim debitantskim uratkom “Get Out” Jordan Peele se vraća ponovo na ekrane sa novim hororom “Us”.

Na nedavno održanoj pressici Peele je obećao da će predstaviti horor kojim nas upoznaje sa novom horor mitologijom i novim čudovištima. Kako kaže, čudovišta i priče o čudovištima su najbolji način za spoznati dublje istine, zagrebati ispod površine i suočiti se sa strahovima kao društvo, u cjelini.

U prvom traileru koji je izašao za film “Us” možemo vidjeti da su čudovišta predstavljeni kao doppelgängeri članova porodice koju pratimo kroz film. U opisu filma stoji:  “Majka (Lupita Nyong'o iz ‘Black Panther,’ Star Wars: The Last Jedi,’ i ’12 Years a Slave’) i otac (Winston Duke iz ‘Black Panther’) odvode svoju djecu u kuću na plaži kako bi se odmorili i opustili sa prijateljima. Ali kako se noć spušta, njihov spokoj se pretvara u napetost i haos kada neki šokantni posjetioci dođu nepozvani.”

U filmu pored Lupite Nyong'o i Winston Dukea glume i Elisabeth Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Kara Hayward, Tim Heidecker.

Film u kina stiže 15. marta 2019. godine.

 

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH