Pratite nas na društvenim mrežama

Halle Berry se pridružuje Keanu Reevesu u filmu “John Wick 3”

FILM

Halle Berry se pridružuje Keanu Reevesu u filmu “John Wick 3”

Čak i prije neko što je izašao drugi dio, režiser Chad Stahelski je u nekoliko navrata pričao o tome kako je zamislio trilogiju filmova. Tako nam sada od njega stižu John Wick 3 detalji, koji će se prilično svidjeti fanovima.

Stahelski kaže da će treći film u fokusu imati ono što fanovi najviše vole. Nećemo gledati ogromne, epske scene, već intrigantne i po riječima režisera, mnogo više kul akcione scene.

“John Wick (Keanu Reeves) je u bijegu iz dva razloga… love ga zbog ugovora vrijednog $14 miliona za njegov život i zbog toga što je prekršio glavno pravilo: oduzeo život na području Continental Hotela. Žrtva je bio član ‘High Table’ koji je naručio taj ugovor na njegov život. John je već trebao biti usmrćen, osim što mu je hotelski menadžer, Winston, dao sat vremena milosti prije nego bude “Excommunicado” – članstvo ukinuto, zabranjene sve usluge i odvojen od ostalih članova. John koristi usluge industrije, kako bi preživio dok se bori i ubija, kako bi našao izlaz iz New Yorka.”, piše u opisu trećeg dijela filma.

U trećem dijelu filma pored Reevesa glume Halle Berry, Mark Dacascos, Ian McShane, Lance Reddick, Boban Marjanović i Laurence Fishburne. Film će premijerno biti prikazan 17. maja 2019. godine.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH