Pratite nas na društvenim mrežama

Free Guy – I NPC-evi imaju dušu

FILM

Free Guy – I NPC-evi imaju dušu

Free Guy je nadolazeća SF komedija koja daje odgovor na “vječito” pitanje, što bi bilo kad bi NPC-evi (neigrivi likovi u igri, koji služe za interakciju s igrivim avatarom) u igrama imali vlastitu volju i bili svjesni sebe i svoje okoline.

Radnja je smještana u open world igri zvanoj Free City, u kojoj je glavni lik Guy, obični NPC, koji postaje svjestan svog postojanja i prostora unutar igre koja ga okružuje.

Guy započinje istraživati svijet igre i polako počinje shvaćati gdje se nalazi.

Radi se o filmu s vrlo zanimljivom i dosad neobrađenom temom, koja je usto i vezana za gaming, točnije gaming industiju koja posljednjih godina sve više i više raste i donosi velike financijske prihode svojim “tvorcima” ali i ima veliki utjecaj na zajednicu, posebno u ovom vremenu, kada nas je korona virus sve natjerala da ostajemo u svojim kućama.

Trailer za film je u prva 24 sata skupio čak 55 milijuna pogleda.

Uloge tumače Ryan Reynolds, u ulozi Guy, Jodie Comer (Killing Eve) u ulozi Milly, Joe Keery (Strangers Things) u ulozi Keysa i Taika Waititi u ulozi Antoine.

Neki od zapaženijih cameo uloga su popularni youtuber Ninja i poznati voditelj Jeopardy, Alex Trebek.

Premijera filma je trebala biti tijekom ljeta, ali zbog nastale situacije s pandemijom korona virusom, film je odgođen i prebačen na kasniji datum, 11. prosinca 2020. godine.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH