Pratite nas na društvenim mrežama

Tech

FIFA 19

FIFA RULES!!!!!

Fifa 19 je jedna od najpoznatijih nogometnih simulacija na svijetu koja je još prije par godina preuzela tron nogometnih simulacija koji je dugo vremena bio u rukama Pro Evolution Soccer-a.

Fifa nam i ove godine donosi brojne novitete na temelju kojih nastoji obogatiti nogometno iskustvo svojih brojnih fanova diljem svijeta. Jedan od tih noviteta je active touch system koji se odnosi na novu opciju ( timed finishing ) na temelju kojeg igrač mora dva  puta stisnuti tipku za udarac u “pravom” trenutku te jedino u tom slučaju ima šansu da postigne zgoditak.

Ostali noviteti se odnose na nove modove koji su dodani u igru kao dio standardnog Kick-off moda a odnosi se na mogućnost da sam igrač odredi koja će pravila biti dopuštenu u trenutačnoj utakmci (postoji mogućnost da se utakmica igra bez ikakvih pravila).

Na cover-u igre se kao i prošlih godina nalazi Cristiano Ronaldo čija nepredvidiva i nagla promjena kluba je dovela do promjene njegovog dresa u Juventusov.

U igri se i dalje nalazi jedan od  najpoznatijih modova a to je Ultimate team koji i ove godine daje mogućnost igračima diljem svijeta da iskušaju svoje sposobnosti u Fifi ali i mogućnost igranja s legendama ovog sporta.

Treća sezona Journey-a nam donosi mogućost igranja s čak tri lika; Alex Hunter koji se nastoji nametnuti u zvijezdu Real Madrida nakon odlaska Ronalda, Kim Hunter (sestra od Alexa ) i Danny Williams ( prijatelj od Alexa ).

Posljednji novitet je možda i najbitniji a to je povratak licence Lige prvaka kao i Europske lige koja je zadnjih godina bila u rukama suparničkog PES-a.

Fifa je i ove godine pokazala da se nastoji zadržati na prvom mjestu nogometnih simulacija i s njega ne namjerava silaziti još godinama.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH