Pratite nas na društvenim mrežama

Farewell ‘Game of Thrones’

Magazin

Farewell ‘Game of Thrones’

“When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives”

Tokom proteklih osam godina, mač i čarobnjački ep o zaraćenim kraljevima i zaleđenim nemrtvim čudovištima osvojio je televiziju. Njegov lagani uspon bio je jedinstven, zahvaljujući zapletima, krvavim likovima, smrti, kontraverzama i nagradama.

Game of Thrones je apsolutni fenomen pop-kulture, tako da je teško – da ne kažemo srceparajuće – pokušati zamisliti televizijski pejzaž bez njega. Ipak, posljednja epizoda HBO-ovog fantastičnog epa je završena. Serija “Game of Thrones” je odigrala veliku ulogu u životu svih glumaca. Mnogi su odrasli uz seriju te otvorili svoje puteve u glumačkom svijetu.

Dok se cijeli svijet oprašta od “Game of Thrones”, i glumci su se također pozdravili sa megapopularnom serijom na kojoj su radili i uz koju su odrastali proteklih osam godina. Nakon što je prikazana finalna epizoda osme sezone, odnosno završnica serije, objavljen je video u kojem se neke od glavnih zvijezda zahvaljuju fanovima na podršci koju su im pružali.

“Biti dio ovoga je iskustvo koje je promijenilo moj život. Ali, svemu dođe kraj, pa tako i Igri prijestolja”, rekao je Hivju.

“Game of Thrones” je najpopularnija serija u produkciji HBO-a do sada. Serija je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja svrstavši se među najnagrađivanije serije u historiji dodjele Emmy nagrada.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Magazin

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH