Pratite nas na društvenim mrežama

DYING LIGHT 2: “Zombie Parkour 2”

Tech

DYING LIGHT 2: “Zombie Parkour 2”

Dying Light 2 je nadolazeća zombie igra, nastavak popularne Dying Light igre iz 2015.godine.

Radnja igre se još uvijek drži u tajnosti od strane developera Techlanda kao i glavni lik s kojim ćemo upravljati tijekom igre.

Novost koja se uvodi u serijal je mogućnost višestruke opcije oko odluka koje možemo donijeti u igri ali i posljedice koje donesene odluke stvaraju ostatku preživjelih. Svaka odluka sa sobom ima također i posljedicu koja u određenim slučajevima je pozitivnog ishoda a u određenim slučajevima negativnog ishoda. Time se daje mogućnost svakome igraču da stvori vlastiti scenariji s obzirom na odluke koje unutar igre donese. Igra je također zadržala parkour element po kojem se isticala u moru raznih igara zombie tematike, ali osim toga parkour element je davao igri osjećaj adrenalina pri bježanju od iznimno opasnih, a ponekad i iznimno brzih horda razularenih zombija.

Sami zombiji su i dalje ostali implementarni dio igre ali su u ovom nastavku velikim dijelom, posebno tijekom dnevnog svijetla izvan doticaja ostatka preživjelih ali tijekom noći počinje pravo ludilo koje je prikazano i u gamplay demu igre na E3 2018. Svatko tko je igrao prvi nastavak zna kako je neugodan osjećaj kada je bio uočen od strane jednog a ponekad i više zombija koji bi mahnito počeli trčati a mi bi smo se upustili u parkour “života”.

Datum igre još uvijek nije poznat već je samo naznačeno da bi igra svoju premijeru mogla ostvariti tijekom 2019. godine.

Nadamo se da će ostvariti uspjeh originala uz manje izmjene.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH