Pratite nas na društvenim mrežama

Detour imaju novi singl “Skrivena”

MUZIKA

Detour imaju novi singl “Skrivena”

Spot za aktualni singl ”Skrivena” koji otvara peti studijski album grupe Detour ”TourDetour” potpisuje redatelj Branko Pašić, koji je do sada već surađivao s grupom na pjesmama ”Srce veliko” i ”Snijeg”, sigurno Detourov najupečatljiviji i najuspješniji spot nagrađen na Danima hrvatskog filma.

Uz Porinom nagrađenu pjesmu godine i najbolju izvedbu grupe s vokalnom “Zaljubila sam se” i za Porin nominiranu “Biram”, na albumu se nalaze hitovi s prvih mjesta radijskih top-ljestvica kao što su “Bez tebe” i “Vikend” te najnoviji singl “Skrivena”, koji zasigurno čeka slična uspješna budućnost, ali i pet još neobjavljenih pjesama.

“Ime albuma možda najbolje opisuje taj naš eklektični izričaj. “TourDetour” je svojevrsna suprotnost, ako je Detour obilazak, onda je TourDetour neko poništavanje obilaska tj. jedna nemoguća, a opet moguća konstrukcija. Tako je i izbor pjesama na albumu jedan raznolik, a opet skladan spoj glazbe. Ali, onako generalno gledajući to je presjek onoga što smo radili posljednjih nekoliko godina i izrazito sam ponosan na njega” – rekao je Nenad Borgudan.

Otkrijte svijet umjetnosti i kulture!

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike MUZIKA

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH