Pratite nas na društvenim mrežama

Comedians in Cars Getting Coffe – Seinfeld and cars

Magazin

Comedians in Cars Getting Coffe – Seinfeld and cars

Comedians in Cars Getting Coffe je web serija u produkciji televizijske kuće Crackle te voditelj serijala je legendarni Jerry Seinfeld, najpoznatiji stand up komičar svih vremena te naslovni lik jednog od najboljih sitcom serijala svih vremena, Seinfeld.

Serijal sadrži 10 sezona (9 sezona je producirano od strane televizijske kuće Crackle, a 10-ta sezona je producirana od strane popualrnog streaming service-a Netflix).

Jerry Seinfeld kao voditelj serijala u svakoj epizodi vozi iznimno zanimljive i rijetke “vintage” automobile te ugošćuje poznate komičare s kojima odlazi u prethodno određeni kafe bar ili restoran u kojem, kako je i navedeno u samom naslovu, ispijaju šalice kave uz često šaljivu interakciju.  U svakoj epizodi nas može očekivati različiti gost iz svijeta poznatih, a među njima su u proteklih 10 sezona bili: Larry David (pojavljuje se u prvoj epizodi), Jay Leno, Jimmy Fallon, Barack Obama, Rick Gervais ,itd.

Svaka epizoda je koštala oko 100 tisuća dolara a vrijeme potrebno za snimanje svake epizode je oko 3 i po sata, a naknadnom montažom, svaka epizoda je uređena tako da traje u prosjeku od 12 do 15 minuta te je na temelju toga stekla status web serijala koji je pogodan gledati i na smartfon uređajima čime postaje dostupniji svakom gledatelju ali i vlasniku pametnog telefona.

Serijal je ostvario poprilično veliki uspjeh zbog svoje jednostavnosti, zanimljivih gostiju, kvalitetnih vintage automobila a najviše zbog iznimno kvalitetnog humora. Serijal je također jako pogodan za binganje zbog kratkoće epizoda ali i i iznimno zanimljivih i poprilično različitih gostiju.

Serijal bi naravno preporučio svakom ljubitelju Seinfeld-a ali i svim ljubiteljima raznoraznih “vintage” automobila.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Magazin

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH