Pratite nas na društvenim mrežama

Avengers: Endgame – Expect the unexpected

FILM

Avengers: Endgame – Expect the unexpected

Za malo više od mjesec dana u kina dolazi nastavak najuspješnijeg Marvel-ovog filma, Avengers Endgame  koji se direktno nastavlja na događaje, tj. događaj koji je prošle godine šokirao većinu publike diljem svijeta (ne i one koji su čitali stripove).

Novi Avengers-i su također i posljednji nastavak u trećoj Marvelovoj fazi pa tako možemo očekivati i “odlaske” glavnih junaka serijala među kojima su Thor,  Captain America,  Tony Stark i  Hulk (njihove sudbine u daljnjim nastavcima su trenutno upitne). Thanos je i u ovom nastavku “big bad” ali njegove moći su bitno oslabljene nakon “događaja”.

U novom nastavku se vraća i originalni Avenger,  Clif Burton aka Hawkeye koji će u ovom nastavku doživjeti i svoju stripovsku adaptaciju u Ronina, opasnog i osvetoljubivog samuraja. FIlm će sadržavati najveći broj superheroja nekog univerzuma ikad, a najavljeno je da će jedna scena filma sadržavati i do 60 različitih superheroja na jednom mjestu. Bitna prevaga protiv Thanosa će biti Captain Marvel, junakinja koja je nedavno doživjela svoju filmsku ekranizaciju u ulozi talentirane Brie Larsson.

Film će trajati 3 sata što znači, najdulje od svih Marvel-ovih filmova iz MCU-a.

Ostaje nam vidjeti kako će se posljednji film treće Marvel-ove faze razriješiti te koji superheroji prelaze u četvrtu fazu.

Jedno je sigurno, nakon Avengers – Endgame-a, MCU više nikad neće biti isti.

 

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike FILM

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH