Pratite nas na društvenim mrežama

Assassin’s Creed Valhalla – Sad su vikinzi na redu

Tech

Assassin’s Creed Valhalla – Sad su vikinzi na redu

Najnoviji nastavak poznatog Ubisoftovog serijala, Assassin's Creed, nas smješta u period opasnih vikinga i njihovih krvavih i brutalnih pohoda na povijesna područja današnje Engleske.

Igrači će imati priliku kontrolirati Eivora, vikinga koji će se svojim radnjama direktno umiješati u vječni konflikt templara i assasina.
Nakon vrlo uspješnog AC Odysseya, Valhalla se čini kao dostojan nastavak (možda i bolji) ovog odličnog povijesnog gaming serijala.
Valhalla donosi neke novitete u serijal kao što su: djelomična customizacija lika (promjene mnogobrojnih oblika tetovaža, oblik i dužina kose, brade), smanjenje broja side questova kojima je pretjerano obilovao prijašnji nastavak, inovativniji i fluentniji stealth sistem, stvaranje vlastitih settlementa..).

U igri ćemo također imati priliku ratovati bok uz bok s Ragnarovim sinovima (Ivar the Boneless, Ubba, Bjron Ironside), najpoznatijim i najvažnijim vikinzima u povijest vikinške kulture (preporuka ljubiteljima serije Vikinzi).

Valhalla se već i prije njenog izlaska često uspoređuje sa vrhunskom igrom CD Projekta The Witcher 3, i to na temelju sličnog vizulanog stila, raznovrsnosti i jedinstvenosti pojedinih misija kao i sveukupne atmosfere i i kvalitetne priče koja je krasila The Witcher serijal.

Assasins Creed Valhala izlazi 10. studenog 2020. godine za trenutne konzole i PC, a PS5 verzija igre izlazi 12. studenog. 2020.godine

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH