Pratite nas na društvenim mrežama

Anthem – “Roboti” vs čudovišta

Tech

Anthem – “Roboti” vs čudovišta

Anthem je nadolazeća multiplayer igra poznatog studija EA (FIFA, NBA Live, Star Wars Battlefront, Titanfall) te nas stavlja u ulogu Freelancera, pripadnika grupe istraživača u ultra modernim exoskeletonskim odijelima koja ih štite od opasnosti koje vrebaju u neistraženim područjima ovog misterioznog i iznimno opasnog svijeta koji u svojim dubinama skriva raznorazna bića.

Anthem se igra iz trećeg lica sa RPG elementima, te se naš avatar nalazi u exo odijelu tzv. Javelin. Javelin je u potpunosti moguće customizirati prema vlastitim željama i potrebama te konstantno nadograđivati s obzirom na daljnji progress u igri.

Multiplayer komponenta igre se temelji na istraživačkom timu koji se sastoji od 4 avatara  4 različita igrača diljem svijeta spojena na zajedničkom serveru) koji zajedničkim snagama nastoje otkrivati neistražene dijelove prepune različitih bića među kojima su najopasniji gorostasi nalik kiklopima.

Kad se nalazimo u HQ (Head Quarter), možemo obavljati razne konverzacije s NPC-vima (non playabale characters) te na taj način otkrivati važne informacije koje nam mogu biti od velike koristi u daljnjem istraživanju. EA je uložio sav svoj ugled (ali i novac) u uspjeh ove igre te očekuju da bi igra pri svom izlasku mogla biti “next big thing” koja bi po njihovim razmišljanjima mogla trajati godinama te iznjedriti mnogobrojne nastavke koji pri produžili već sad potencijalnu franšizu. Pravo igranja demo verzije igre pod nazivom Anthem VIP je dana igračima koji su prednaručili igru te prve kritike nakon prikazanog gameplaya su zasada pomiješane te pokazuju određene mane koje su pri samom početku uočene.

Anthem izlazi 22. veljače 2019. kada ćemo imati konačno priliku probati ovu dugoočekivanu igru te ocijeniti da li se radi o igri koja će ostaviti svoj pečat u gaming multiplayer univerzumu.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike Tech

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH