Pratite nas na društvenim mrežama

AMERICAN GODS – Nova sezona, stari bogovi

SERIJE

AMERICAN GODS – Nova sezona, stari bogovi

American Gods se vraća u novoj, nikad luđoj, sezoni koja nam prema prikazanom finalnom traileru obećava nove napetosti i sukobe između novih i starih bogova.

Serija se temelji na popularnoj knjizi Neil Gaimana i opisuje sukob starih bogova (Odin, Mad Sweeny, Easter,Czernobog) i novih bogova (Mr. World, Tehnical Boy, Media) te utjecaj njihovog sukoba na moderni svijet kojem se nalaze ,a u središtu tog sukoba nalazi se Shadow Moon, glavni lik serijala koji nakon izlaska iz zatvora saznaje za postojanje ovog čarobnog, božanskog svijeta koji je skriven od očiju ostatka čovječanstva.

Serija nam nudi jedinstvenu, originalnu i nadasve mističnu priču čije epizode nas zadržavaju prikovane za naše naslonjače te imamo priliku po prvi put u igranoj verziji vidjeti ekranizaciju kultnog romana Neil Gainmana. Serija je napravljena od strane produkcijske kuće Starz (poznati po serijama kao što su Power, Black Sails, Outlander, The White Princess ).

Neki od glavnih likova serijala su:

Ricky Whittle je odličan u ulozi snažnog ali i poprilično izgubljenog Shadow Moon-a u ovom tajnovitom svijetu bogova.

Emily Browning također se odlično snašla u ulozi Moon-ove žene, Laure Moon, čija sudbina kroz prvu sezonu je poprilično tragična i nevjerojatna.

Ian Mcshane briljira u ulozi Mr. Wednesday (Odin) te nam ponovno pokazuje s kakvim vrhunskim glumačkim sposobnostima raspolaže.

Pablo Schreiber se također izvrsno snašao u ulozi Mad Sweeney-a, leprikona koji radi “razne” poslove za Odina te se teško snalazi otkad je izgubio svoj tzv. lucky charm.

U novoj sezoni možemo očekivati ekspanziju priče koja će nas uvesti ali također i pobliže objasniti svijet bogova koji “hodaju” po Zemlji.

Premijera druge sezone je zakazana za 10. ožujka 2019. godine.

Student prava, a u slobodno vrijeme strastveni filmofil.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još iz rubrike SERIJE

Advertisement

NAJNOVIJE

Advertisement
NA VRH